Maanrakennus Sodankylän Sattasessa vuosien kokemuksella

Pyydä tarjous!

Sattasen Maansiirto Oy on Sodankylän Sattasessa toimiva kokenut ja luotettava maansiirtoon ja maanrakennukseen erikoistunut perheyritys. Tarjoamme laadukkaat ja ammattilaisen tehokkuudella toteutetut maansiirto- ja maanrakennuspalvelut jo usean vuosikymmenen kokemuksella. 


Ota yhteyttä, kun tarpeenasi on maanrakennus Sattasessa tai muun Sodankylän alueella! Vastaamme mielellämme myös kaikkiin palveluitamme koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Monipuoliset maanrakennus- ja maansiirtopalvelut luotettavasti ja tehokkaasti

Tarjoamme kokonaisvaltaiset maanrakennus- sekä maansiirtopalvelut Sodankylän ja laajemmin koko Lapin alueella. Kauttamme ostat laadukkaat ja CE-merkityt maa-ainekset: sorat, murskeet, sepelit, hiekat, mullat ja muut. Lisäksi suoritamme maa-ainesten kuljetukset, niin pienet kuin suuretkin lastit, luotettavalla ja varmalla kalustollamme.


Kalustomme sisältää muun muassa kasettivaunullisen kuorma-auton (eli pitkän sora-auton), joka pystyy vetämään yhteensä jopa 40 tonnin kuormia. Pyörökoneita ja kaivinkoneita on molempia käytössämme kolme kappaletta. Erinomaisen kalustomme voimin toimitamme kaikki maa-ainekset perille turvallisesti ja täsmällisesti koko Lapin alueella.


Suoritamme myös monipuoliset maanrakennustyöt asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Muun muassa ojankaivut, rakennusten perustustyöt sekä esimerkiksi jätevesijärjestelmät suunnittelusta toteutukseen hoituvat kauttamme ammattitaidolla ja tehokkaasti.

Kierrätysmateriaalien vastaanottopalvelu yrityksille

Maanrakennus- ja maansiirtopalveluidemme lisäksi otamme yrityksiltä vastaan erilaisia kierrätysmateriaaleja. Voit toimittaa meille esimerkiksi betonia, tiilet, purkuasfaltin, raudan ja metallit sekä erilaiset puuainekset, vaikkapa kannot.


Me huolehdimme näiden materiaalien asianmukaisesta kierrätyksestä. Panostamme työssämme aina ekologisuuteen – meille tärkeää on harjoittaa toimintaamme luontoa kuormittamatta.

Ota yhteyttä alan ammattilaiseen!

Sattasen Maansiirto Oy on maanrakennuksen ja maansiirron luotettava kumppanisi. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset alan palveluita, kuten maansiirtoa Sattasessa tai muun Sodankylän alueella. Tarjoamme kaikki palvelumme avaimet käteen -periaatteella, luotettavasti ja tehokkaasti alusta loppuun saakka.